20% Korting
 • Protect Home Muizenval hout - Tegen muizen - 2 stuks
 • Protect Home Muizenval hout - Tegen muizen - 2 stuks

Protect Home Muizenval hout - Tegen muizen - 2 stuks

Volledige productbeschrijving

1.99 1.59
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Kwaliteitsproduct
 • Geen lokaas nodig
 • Snel sluitmechanisme en hoge slagkracht
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Klassieke houten muizenval met snel sluitmechanisme en hoge slagkracht. Het gele pedaal bevat een geur waardoor geen lokaas nodig is. De Victor val is een kwaliteitsproduct volledig machinaal geproduceert waardoor de vallen de juiste afstelling hebben en zorgen voor een hoge effictiviteit.

Specificaties

Kenmerken plaagdieren
Muizen Ja
Algemeen
Geschikt voor binnen Ja
Gebruiksadvies Maak de armstang los en verplaats deze naar de achterkant van de val zodat deze over de achterkant van de val hangt. Breng het lokaas aan;  de val kan gebruikt worden zonder extra lokaas, maar het toevoegen van extra aas verhoogt de kans op een vangst. Breng een kleine hoeveelheid, bijvoorbeeld hazelnootpasta, aan op het gele pedaal. Doe dit met een tandenstoker of een ander gereedschap, zodat je geur niet op de val wordt overgebracht. Activeer de val;  trek de kill-klem naar achteren en houd hem op zijn plaats met je duim. Plaats de armstang over de kill-klem en vergrendel het uiteinde van de armstang onder het gele pedaal. Plaats de val waar je tekenen van knaagdieractiviteit hebt waargenomen of langs de muur waar knaagdieren zich voornamelijk verplaatsen. Plaats de val altijd met het gele pedaal in de richting van de muur. Nadat de muis is gevangen, kan de val worden verwijderd of opnieuw worden gebruikt. Verwijder alternatieve voedselbronnen.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

38.50
Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L

4.59
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen