Muizen

Muizen: het soort ongedierte dat je absoluut niet in je huis, tuin of garage wilt hebben. Ze brengen namelijk veel virussen en bacteriën met zich mee. Bovendien zijn het echte knaagdieren. Ze kunnen het niet laten om aan je spullen te knabbelen. Tel daarbij op dat ze je bloemen en planten stuk maken en je hebt genoeg redenen om die muizen te bestrijden. Heb jij last van muizen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van korrels en lokstations, tot soft blocks en ultrasone muizenverjagers, Welkoop heeft het allemaal! 

Bekijk ook: Muizenvallen | Muizen lokstations | Muizen lokaas

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Muisbestrijding is niet moeilijk met Welkoop

Heb je last van muizen? Dan kun je maar beter zo snel mogelijk ingrijpen. Muizen bestrijden in je huis en tuin is niet moeilijk met de muisbestrijding van Welkoop. Ons assortiment is ideaal om effectief muizen te bestrijden. Met onze topproducten van Luxan en Ecostyle ben je zo verlost van je muizenplaag. 

Heb je advies nodig bij het kiezen van het juiste product? Kom gerust langs in één van onze winkels. We hebben meer dan 150 winkels in Nederland, dus er zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt! Wil je de producten graag thuis laten bezorgen? Dat is geen probleem bij Welkoop! Wij bezorgen iedere bestelling bij je thuis, vanaf  €40,- al zonder verzendkosten. Zo kun jij eerder je muizen bestrijden!

Muizen bestrijden kan op vele manieren

Ongediertebestrijding, muizen bestrijden, in huis of in de tuin, het kan op vele manieren. In ons uitgebreide assortiment vind je altijd wel een product dat geschikt is om jouw muizenplaag te bestrijden. Zo hebben wij:

  • Korrels, ook wel graankorrels genoemd: In de korrels zit een werkzame stof, die snel opgenomen wordt in het lichaam van de muis. 
  • Lokstations: Deze zet je neer op de plaats waar je denkt dat de meeste muizen zitten. De muizen lopen zo het station binnen en klaar is Kees. Muizen vangen in huis is nog nooit zo makkelijk geweest!
  • Soft blocks: Ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes, onweerstaanbaar voor muizen. Dit is je muizenplaag bestrijden in een handomdraai! 


 • Ultrasone muizenverjagers: De meest diervriendelijke manier om muizen te bestrijden. Dankzij de ultrasone geluidsgolven is een muis verjagen zo gepiept!


Tips om een muizenplaag te voorkomen

Muizenbestrijding is niet het leukste klusje. Je kunt dit maar beter voor zijn! Er zijn veel oorzaken waardoor je muizen in de tuin kunt hebben. Muizen wil je uiteraard direct uit je tuin verjagen! En muizen vangen in huis is ook zeker geen leuke bezigheid. Daarom is het fijn als je een muizenplaag kunt voorkomen. We geven je een aantal tips:

 • Ruim je tuinafval goed op
 • Snoei je struiken en planten regelmatig
 • Verwijder begroeiing van planten op of rond je huis
 • Houd je schuur of tuinhuisje netjes
 • Strooi vooral geen vogelvoer in je tuin

Met deze tips zou het moeten lukken om een muizenplaag uit je huis en tuin weg te houden.  Heb je ook last van ander ongedierte? Bekijk dan eens de pagina’s over ongediertebestrijding op onze uitgebreide webshop of bezoek één van onze 155 winkels. Welkoop. Weet wat te doen.