Kerstbomen van Welkoop

Bij ons vind je de beste en mooiste kerstbomen. Onze Nordmann is een echte topper. Maar de ene Nordmann is de andere niet. De ene groeit snel en de ander bloeit juist weer vroeg. Door streng te selecteren op de gewenste eigenschappen en alleen het zaad van de beste bomen te gebruiken, hebben we mooie en sterke kerstbomen. Zo kies je altijd voor de beste kwaliteit. En met onze verzorgingstips blijft je boom mooi tot de kerst.


Gegarandeerd de beste boom

In onze winkels kun je terecht voor echte kerstbomen in pot of gezaagd. Welke neem jij in huis?

Nordmann in pot of gezaagd

Een mooie volle donkergroene kerstboom met naalden die niet prikken.

Bekijk de Nordmann >

Fijnspar in pot

De Fijnspar is de traditionele kerstboom van vroeger en heeft een lekkere dennengeur.

Bekijk de Fijnspar in pot >

Omorika in pot

Deze grote Servische spar valt extra op door zijn groen met zilverachtige gloed.

Bekijk de Omorika in pot >Vind jouw dichtstbijzijnde winkelKorting op je volgende aankoop

Ontvang 250 punten cadeau op je klantenpas bij aankoop van een levende kerstboom. Hiermee krijg je €2,50 korting op een volgende aankoop.

Heb je nog geen klantenpas? Kom naar de winkel en vraag hem aan.


Altijd een naaldvaste boom

Bij Welkoop hebben we de mooiste bomen van de beste rassen, zorgvuldig gekweekt en uit goede grond. Kerstbomen die tot en met de kerst mooi blijven - zonder naalden onder de boom. Vallen de naalden toch eerder uit? Dan krijg je van ons een nieuwe boom. Dat is onze NaaldVastGarantie.

Laat je boom gratis op maat zagen

Een gezaagde kerstboom blijft langer mooi als er 3-5 cm van het stammetje wordt gehaald. Zo kan de boom beter water opnemen. Maak daarom gebruik van onze gratis zaagservice en ontvang een zakje boomvoeding. Onze medewerkers helpen je graag en zagen je kerstboom op maat.

Hoeveel lampjes in je kerstboom?

Een mooi verlichte kerstboom in huis, maar welke soort lampjes en welke lengte snoer heb je nodig? Dat ligt aan de hoogte van de boom én ook de soort lampjes. 


Kies voor ledverlichting

Ledverlichting is 5 tot 10 keer zuiniger dan traditionele gloeilampjes omdat ledverlichting veel minder stroom verbruikt. Het energieverbruik van 1 maand led kerstboomverlichting is vergelijkbaar met 8 uur televisie kijken of 1 wasbeurt. Bekijk hier het energieverbruik van onze kerstverlichting.


Gezellige én energiezuinige tuinverlichting

Zet deze winter de gezelligheid aan in je tuin met sfeerverlichting van Welkoop. Er is veel keus. We helpen met tips, verrassende inspiratie en veilige manieren van bevestigen. En om energie te besparen. Zelf aan de slag gaan? Bekijk hier onze tips.


Sfeerverlichting voor elke tuin

Of je nu een grote tuin hebt of een balkon, er zijn veel mogelijkheden om het buiten sfeervol te verlichten. We helpen je graag met het kiezen van de juiste verlichting.


Bekijk alle sfeerverlichting


Fairybell

Je tuin wordt een feest om te zien met een mooie Fairybell. We hebben ze in alle soorten en maten. Voor in je tuin of op je balkon, maar ook voor aan je deur of op het raam.

Fairybell 1,50 meter - Hangende kerstboom - 240 lampjes - Warm wit

Fairybell

Fairybell 1,50 meter - Hangende kerstboom - 240 lampjes - Warm wit

99.95

Nieuw bij Welkoop

 Dit jaar hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse soorten verlichting. Geschikt voor alle soorten tuinen of balkon.

  1. Led hanglamp bol
    De bal van Luca Lighting is geschikt om op verschillende plekken op te hangen. Aan de takken van een boom in de tuin, of bijvoorbeeld aan de vlaggenstok van het huis. 

  2. Deurkozijn verlichting compact
    Met de Lumineo deurkozijnverlichting kan je op een eenvoudige manier een deur sfeervol verlichten. De verlichting is gemakkelijk op te hangen en heeft diverse lichtstanden.

  3. Led polestar hangend
    Deze Lumineo poolsterren geven een sfeervol effect.  Ze zijn gemakkelijk op te hangen en hebben een twinkelend effect.

Jouw kerst begint bij Welkoop

Alles voor een piekfijne kerst vind je bij Welkoop. Kies uit de beste kwaliteit bomen en de sfeervolste kerstverlichting - zónder energiezorgen. Want met onze energiezuinige ledverlichting houd je de kosten laag. Dat is pas een fijne kerst!