Gaas & staaldraad

Hoe hou jij je kippen, konijnen of schapen binnen het hekwerk? Hoe zorg je dat de avontuurlijke puppy niet naar de buren glipt? Alleen tuinpalen en hout zijn niet voldoende. Daar gebruik je natuurlijk gaas voor. Bij Welkoop hebben we kippengaas, konijnengaas en staaldraad om jouw dieren binnen de perken te houden. Daarnaast hou je er roofdieren ermee op afstand. Je wil tenslotte geen vos of marter op je erf hebben. Met het gaas van Welkoop hou je gemakkelijk dieren veilig en dicht in de buurt.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Gaas kopen

Er zijn veel soorten gaas waaruit je kunt kiezen. Je kunt je misschien voorstellen dat heel licht vlechtwerk als konijnengaas prima werkt voor je konijnen. Maar dat is voor varkens of schapen te licht, of niet hoog genoeg. Daarom vinden we het belangrijk om je te vertellen welke soorten gaas we hebben. Dan kan jij de beste soort kiezen om te gebruiken in je tuin of op je erf. 

 • Zeskantig vlechtwerk gaas
  Zoek je een licht gaas, dat je makkelijk kunt vormen, vouwen en knippen? Dan is het zeskantige vlechtwerk ideaal. Bouw er een kleine omheining mee voor je kippen of een ren voor je konijnen. Het gaas is verzinkt, dus zal niet roesten.

 • Zeskantig vlechtwerk plastic gaas
  Wil je gaas dat je kunt gebruiken om mee te knutselen en dat super flexibel is? Dan kun je het zeskantig vlechtwerk ook als plastic soort kiezen. Dit gaas (ook wel bekend als kippengaas) is nog makkelijker te vormen dan het stalen gaas, maar blijft minder stevig staan. Hier heb je dus een wat sterkere omheining voor nodig.

 • Paneelgaas
  Als je klimplanten tegen de wand, of staand in de tuin wil hebben, dan is een tuinpaneel perfect. Deze panelen behouden hun vorm goed en zijn geplastificeerd. Zo sterk als staal, maar met de duurzaamheid van plastic. Je kunt deze panelen ook los als tijdelijke afrastering inzetten.

 • Schapengaas
  Een gaas met grotere gaten en een stevige knoop. Speciaal ontwikkeld voor grotere weidedieren als schapen en geiten. Door de spiraalknoop diervriendelijk, geen risico dat de dieren met de vacht blijven hangen. Ook dit gaas is makkelijk uit te rollen en wel een meter hoog.

 • Tuingaas
  Dieren binnen, of buiten je tuin houden? Dat doe je met tuingaas. Stevige vierkante gaten in een subtiele kleur. Dit gaas kan je makkelijk in heggen en onder schuttingen plaatsen, zonder dat het opvalt. Door de stevige staalsoort en de plastic laag kunnen planten er ongestoord omheen en doorheen groeien.

 • Staaldraad
  Langere omheiningen en stukken gaas hou je makkelijk omhoog met staaldraad. Door staaldraad tussen de tuinpalen te spannen, kun je het gaas er als het ware aan ophangen. Combineer het staaldraad met een trekveer voor een strakke en stevige omheining.

Erfdieren
We hebben bij Welkoop meer dan alleen gaas voor je erfdieren. Wil je naast afrastering ook goed blijven zorgen voor je paard, een mooi verblijf hebben voor je varkens of een kippenhok? Daar hebben we alles voor. Bekijk gerust eens onze pagina voor erfdieren.