20% Korting
 • Protect Home Muizenval Catch&Kill - Tegen muizen - 2 stuks
 • Protect Home Muizenval Catch&Kill - Tegen muizen - 2 stuks

Protect Home Muizenval Catch&Kill - Tegen muizen - 2 stuks

Volledige productbeschrijving

9.49 7.59
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • 100% effectief
 • Veilig voor huisdieren en kinderen
 • Gebruiksvriendelijk
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Zodra de muis de val inloopt om van het aas te eten, heeft deze de perfecte positie voor de Kill-Gate TM. De unieke val zorgt voor een snelle en pijnloze afronding.

Specificaties

Kenmerken plaagdieren
Muizen Ja
Algemeen
Geschikt voor binnen Ja
Gebruiksadvies Breng het lokaas aan; open de klep aan de achterzijde van de val. Plaats het lokaas (hazelnootpasta of pindakaas) in het bakje op het dekseltje. Doe dit met een tandenstoker of ander gereedschap, zodat je geur niet op de val wordt overgebracht. Activeer de val; druk de instelknop (HOLD DOWN) aan de bovenzijde van de val in en trek aan de schuif tot deze vastklikt. Plaats de val; plaats de val waar sporen van knaagdieren te zien zijn of langs muren waar muizen kunnen lopen. Het beste plaats je twee vallen tegenover elkaar. Verwijder andere voedselbronnen. Ledig de val; als de Kill-poort omlaag is, pak de val aan de achterzijde vast. Trek de schuif langzaam open om de muis te verwijderen. Reinig de val voordat je deze opnieuw gebruikt.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

38.50
Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L

4.59
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen