Voerbakken

Voor jouw paard wil je het allerbeste. De juiste voeding is een onderdeel van een gezonde levensstijl voor jouw edele huisdier. Maak gebruik van een voerbak op de verschillende plekken waar het paard verblijft. Voerbakken zijn nodig in de stal, de trailer en de weide. Welkoop biedt verschillende soorten voerbakken aan voor paarden. Het aanbod  vind je in een van de vele Welkoop winkels of online in de webshop. In de winkel staan onze medewerkers voor je klaar en ontvang je advies over welk product het beste bij jou past. Shop je liever online? Bestel jouw favoriete product in de webshop en dit bezorgen wij bij jou thuis. Bezorging is vanaf €40 geheel gratis. 

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De verschillende maten voerbakken voor paarden 

Voerbakken voor paarden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Welke het beste is voor jouw paard is afhankelijk van een aantal aspecten. Ga na wat voor soort paarden er bij jou op stal staan. De grootte van het paard bepaalt de hoeveelheid voer en daarmee de omvang van de voerbak. Daarnaast heeft de inspanning van het paard ook effect op de hoeveelheid voeding. Als laatste is het soort voer van belang. Als verzorger heb je keuze uit haver, brokken en puree. Een voerbak moet minimaal in 1 maaltijd kunnen voorzien.

Een veulenvoerbak speciaal voor de allerkleinste

Een veulen vereist veel verzorging en oplettendheid. Je wilt natuurlijk dat het paard gezond opgroeit. Gebruik een veulenvoerbak om de juiste hoeveelheid voeding aan jouw veulen te geven. Het is niet precies te zeggen wanneer een veulen een aparte paarden voerbak nodig heeft. De eerste weken drinkt het veulen bij het moederpaard. Zodra je ziet dat het veulen uit de voederbakken van het moederpaard eet is het tijd om over te stappen. Het is belangrijk om aparte voeding en voederbakken ter beschikking te stellen zodat je de voeding gescheiden houdt van de moeder. Voeding die speciaal is ontwikkeld voor een veulen bevat voedingsstoffen die de groei van het veulen ondersteunen. Daardoor kan een veulen niet mee-eten uit de paardenvoerbak van de moeder. 

Voerbakken plaatsen op de verblijfsplekken van jouw paard

Plaats voerbakken op de verschillende plekken waar jouw paard verblijft. Dit zijn plaatsen zoals de stal, de weide en bij langere ritten in de trailer. Zorg ervoor dat een paard de paardenvoerbak niet van de muur of deur af kan halen. Bevestig de voerbak stevig aan een wand of een andere plek. Een losse voerbak geeft een risico op vallen en het veroorzaken van verwondingen bij het paard. 

Ben jij benieuwd welke voerbak het beste bij jouw paard past? Kom langs in de winkel of bekijk het aanbod in de webshop. Maak jouw stalbenodigdheden compleet met de producten uit het aanbod van voer-en drinkbakken. Hier vind je onder andere ook hooinetten