Ontdek meer bij Welkoop

Werken in je Tuin

Bekijk

Dier

Klik hier voor alles voor je dier
Bekijk

Genieten in je Tuin

Bekijk

Werkkleding

Ben je op zoek naar werkkleding? Welkoop heeft een ruim assortiment aan werkkleding. Je vindt een uitgebreid assortiment in onze winkels en webwinkel. Welkoop hanteert een gemakkelijke indeling in drie bracnhe / klus gerelateerde werkkleding groepen:  Voor de bouw, voor in de logistiek en voor de agrarische sector. Hiermee kom je gemakkelijk tot een keuze en kom je als bedrijf, zelfstandige of klusser uitstekend voor de dag komt.

Goede en veilige werkkleding is heel belangrijk. De juiste kleding verkleint de kans op ongelukken en beschermt je tegen ongunstige werkomstandigheden. Goede werkkleding is bestand tegen zware werkomstandigheden en biedt bescherming tegen alle weertypen. Welkoop heeft een compleet assortiment werkkledingwerkschoenen en middelen voor persoonlijke bescherming.

Kies je werkkleding aan de hand van je werkzaamheden en hoe je de kleding reinigt. Je werkkleding moet een goede pasvorm met genoeg bewegingsvrijheid hebben. De werkkleding van Welkoop leent zich uitstekend voor de kleine particuliere klusser, de grote particuliere verbouwer maar zeker ook voor professioneel gebruik in de bouw, logistiek, en agrarische sector. In onze webwinkel is het complete assortiment beschikbaar.

Bouw, logistiek of agrarische sector


Bouw
Ieder jaar vinden veel ongevallen plaats in de bouw. Dit varieert van klein letsel tot zeer ernstige ongelukken. Daarom stellen de overheid en werkgevers stellen steeds strengere eisen aan jouw persoonlijke veiligheid. We hebben een ruim aanbod gecertificeerde werkkleding voor alle professionals in de bouw. Maar natuurlijk ook voor de doe-het-zelver. Want ook als klusser moet je goed op je eigen veiligheid letten. Lees verder op onze adviespagina.


Logistiek
Als je in de transportsector werkt, ben je veel onderweg of druk bezig met het laden en lossen van vracht. Bescherm jezelf goed en bereid je voor op onverwachte situaties en locaties. Als chauffeur heb je een grotere kans om betrokken te raken bij een ongeval. Daarom is het belangrijk dat je over de juiste veiligheidsmiddelen beschikt. Maar ook tijdens het laden en lossen van vracht in een distributiecentrum moet je jezelf goed beschermen. Lees verder op onze adviespagina.

Agrarisch
Voor iedereen die werkt in de agrarische sector, bos- en tuinbouw of als hovenier, is goede werkkleding natuurlijk heel belangrijk. De kleding beschermt je tegen wind, regen, kou en bijvoorbeeld de risico’s van het werken met tuinmachines. Lees verder op onze adviespagina.

Is jouw maat of kleur niet op voorraad in je winkel, dan bestellen we het natuurlijk gewoon voor je of bestel je het zelf online in onze webwinkel. Blijkt het dan niet de juiste pasvorm te zijn, kom naar een Welkoop winkel in de buurt om te ruilen of te retourneren.