Kaarsen

Genieten in de tuin? Kaarsen maken het helemaal af! Niets heerlijker dan buiten in het flikkerende licht van een bewegend vlammetje te ontspannen. Naast de fijne sfeer waarvoor een kaars zorgt, geeft een kaars ook licht en warmte. En dat is niet alleen fijn in je tuin, maar ook in huis gedurende de donkere winterdagen. Bij Welkoop kun je de kaarsen kopen van het bekende merk Bolsius. Van theelichten tot kerstkaarsen en van herdenkingslicht tot vlamschaal.


Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kaarsen kopen van Bolsius

Het merk Bolsius gebruikt voor hun kaarsen plantaardige wax. Een eventuele geur krijgen de kaarsen door het toevoegen van natuurlijke extracten. Van dit merk kun je bij Welkoop verschillende soorten kaarsen kopen. Zo kun je theelichten en kerstkaarsen bestellen die je in een eigen kaarsenhouder of kandelaar zet. Maar ook hebben we kaarsen die een langere tijd branden. Zoals vlamschalen met wel honderd branduren, herdenkingslichten en kaarsen in glazen potten.

En natuurlijk kunnen de gele citronellakaarsen niet ontbreken. Deze naar citroen ruikende kaarsen heeft Bolsius wat vriendelijker van geur gemaakt door Timur peperbessen toe te voegen. Hierdoor ruiken deze citronellakaarsen wat zachter dan vaak het geval is met naar citroen geurende kaarsen.

Theelichten en dinerkaarsen

De theelichten van Bolsius branden ongeveer zes uur. Ze zijn er in een verpakking van veertig stuks en een zak van honderd stuks. Wil je theelichten die nóg langer branden? Ga dan voor de twaalf grote theelichten van Bolsius. Deze theelichten hebben een brandduur van tien uur.

Om het tijdens een etentje extra sfeervol te maken, zijn er de Bolsius dinerkaarsen. Ook wel kerstkaarsen genoemd. Zet er een paar in een kandelaar en je tilt je diner meteen naar een hoger niveau.

Herdenkingslicht met 50 of 100 branduren

Een herdenkingslicht is een kaars in een transparante pot. Ze zijn speciaal gemaakt om een lange tijd te branden. De lantaarn heeft een dekseltje waardoor ze ook buiten continu kunnen branden. Bij Welkoop kun je een herdenkingslicht kopen in verschillende kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een rood of wit exemplaar. Ze zijn er in een variant met ongeveer vijftig branduren tot aan wel honderd branduren.

Genieten in de tuin met Welkoop

Na al dat werken in je tuin, is er ook tijd om te genieten in je tuin. En hoe kan dat beter dan bij kaarslicht? Voor welk kaarslicht je ook kiest, je kunt de kaarsen bestellen in onze webshop. Of kom naar een Welkoop-winkel om jouw favoriete kaarsen te kopen.

Zoek je een nóg groter vuur om gezellig omheen te zitten? Kijk dan ook eens naar onze vuurkorven! En voor een behaaglijke warmte op het terras vind je bij Welkoop terraskachels.