Tuinbanken

Een tuinbank is de perfecte manier om lekker buiten te zitten. Op een warme dag buiten eten, samen met vrienden, familie of met een goed boek. Maar ook in de winter met een tuinkachel erbij voor warmte is ideaal. Tuinbanken zijn er in verschillende stijlen en groottes. Alle banken voor de tuin bij Welkoop zijn bestendigd tegen alle weersomstandigheden en makkelijk te combineren met andere tuinmeubelen.

Populaire tuinmeubels & accessoires: Tuinbank lounge | Tuinbank met tafel | Tuinbankkussen

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Het aanbod tuinbanken bij Welkoop

Een comfortabele zitbank voor buiten: de tuinbank! Het perfecte meubelstuk om tot rust te komen als het lekker weer is. Rechtop of wat meer onderuit; er is voor iedere liefhebber wat te vinden in het aanbod van Welkoop. Welke banken voor de tuin heb je zoal?

  • Loungebank 

Heb je wel eens gedacht aan een loungebank? Heerlijk om wat langer op te zitten en te genieten in de avondzon. Een loungebank zorgt voor een ideaal rustpunt in je tuin en geeft je een ideale houding voor bijvoorbeeld het lezen van je favoriete boek. 

  • Boombank 

Wil je meer één zijn met de natuur? Wat dacht je dan van een boombank. Een bank die om een boomstam heen geplaatst wordt zodat je daar met meerdere mensen omheen kunt zitten. Een houten bank om een houten boom, dat is een mooi gezicht! Niet alleen bij mooi weer een fijne plaats om te zijn, ook bij regen zit je dan lekker beschut. 

  • Parkbank 

Zou je lekker in de voortuin willen zitten en heb je niet zoveel loopruimte? Daar is een parkbank heel geschikt voor. Die kan je bijvoorbeeld tegen je gevel plaatsen, of langs een paadje in de tuin. Zo staat hij niet in de weg en biedt je bank toch een fijne zitplaats. 

Je houten tuinbank onderhouden

Een houten tuinbank is mooi, en heeft een klassieke uitstraling. Om die uitstraling te behouden, raden we goed onderhoud aan. Welkoop heeft daarvoor duurzame oplossingen. Zie ons uitgebreide aanbod van beits en lak voor een goede beschermlaag. Gelakt hout is beter bestand tegen houtrot en het brengt vaak ook de kleur nog beter naar voren. Wat wil je nog meer!

Onderhoudsvrije tuinbanken

Heb je liever geen hout? Dat kan natuurlijk ook. Een kunststof tuinbank is ook mooi en vergt bijvoorbeeld minder onderhoud. Dat geldt ook voor een aluminium set, voor een strak vormgegeven tuin. Wil je nog meer tuinmeubels bekijken? Welkoop biedt meer opties zoals tuintafels en tuinstoelen en niet te vergeten: picknicktafels!