Regenlaarzen

Als het regent of heeft geregend, zijn regenlaarzen ideaal. Je voeten blijven droog, zelfs in de diepste plassen. De regenlaarzen bij Welkoop hebben een fijn voetbed, dus zitten comfortabel en zijn van stevige kwaliteitsmaterialen gemaakt. Kies geen laarzen die aan de kleine kant zijn, dan krijg je koude voeten en passen er geen dikke sokken in. Te grote laarzen zijn ook niet handig, want dan verlies je je laarzen. In het assortiment van Welkoop vind je regenlaarzen van het merk Dunlop.

Regenlaarzen voor: Dames | Heren | Kinderen

Sorteer op:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Regenlaarzen kopen? Hier moet je op letten:

Of je nu je hond uitlaat in de regen, aan het tuinieren bent in natte aarde of het hele weekend op een festival staat te dansen: regenlaarzen komen vaak van pas! Natuurlijk kun je ervan uitgaan dat alle regenlaarzen bij Welkoop 100% waterdicht zijn. Maar waar moet je nog meer op letten?

  • Maat
    Met name in de winter kan het prettig zijn om dikke sokken te dragen in je regenlaarzen. Het is dan ook slim om hier rekening mee te houden tijdens het passen.
  • Draagcomfort
    Natte oppervlakken zijn vaak glibberig. Let er dus op dat de zolen een goed profiel hebben, zodat je niet uitglijdt op een nat bospad. Heb je snel last van zweetvoeten? Dan is het goed om te checken of de laarzen ademend zijn.
  • Schachthoogte
    Je vindt bij Welkoop bijvoorbeeld hippe enkellaarzen. Erg leuk voor een festival, maar minder geschikt als je tot je knieën in de modder komt te staan. Bedenk dus vooraf voor welke gelegenheid je de laarzen aanschaft.

Regenlaarzen voor heren, dames én kinderen

Je kent hem vast: de oersterke donkergroene regenlaars. Bij Welkoop vind je deze laarzen van het merk Dunlop. Dit merk staat bekend om de goede bescherming en het uitmuntende draagcomfort. De laarzen zijn geschikt voor zowel heren als dames. 
Regenlaarzen voor heren >

Is de standaard regenlaars niet aan jou besteed, en ben je op zoek naar hippe regenlaarzen in een bijzondere kleur? Bij Welkoop vind je een ruim assortiment. 
Regenlaarzen voor dames >

Ook voor kinderen zijn regenlaarzen onmisbaar. Spelen in de zandbak en stampen in de plassen doe je immers het liefst zonder natte sokken. En als de laarzen dan ook nog een vrolijk kleurtje hebben, is dat helemaal mooi meegenomen! 
Regenlaarzen voor kinderen >