Werkschoenen dames

Schoenen kiezen is lang niet altijd eenvoudig. Zeker als je een beetje kritisch bent op hoe ze staan, of hoe ze lopen. Zeker als je ze lang aan hebt, kunnen schoenen al het verschil maken. Een actieve baan waarbij je veel op je benen staat is pas echt leuk, als je lichaam een beetje meedoet. De juiste werkschoenen helpen daar actief aan mee. De collectie werkschoenen dames van Grisport en Redbrick voor dames bieden je de ondersteuning en stabiliteit die je nodig hebt. Vermoeide of pijnlijke voeten zijn vanaf nu verleden tijd, zwikken en blessures kan je ook wel vergeten! We bieden diverse schoenen die aan de verschillende veiligheidseisen voldoen. Of je nu een overneus nodig hebt of een antistatische zool, Welkoop heeft de perfecte lichtgewicht werkschoenen voor jou.

Populaire modellen: Werklaarzen dames | Werkschoenen dames S3 | Werkschoenen dames lichtgewicht

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De juiste dames werkschoenen kopen

Een onverslijtbaar en vertrouwd kledingstuk waar je op kunt bouwen. Letterlijk, in dit geval! Werkschoenen maken een outfit die tegen een stootje kan af. Het is vaak verplicht om veiligheidsschoenen te dragen vanuit bedrijfsbeleid. Is het dat niet? Dan doe je er toch verstandig aan om werkschoenen te dragen. Zeker als je niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken. En al til je zelf liever geen zware voorwerpen op, stel je voor dat een ander het uit zijn handen laat vallen. Dan zijn je tenen je wel heel dankbaar als je schoenen draagt met een stalen neus. Of je nu op de bouwplaats bent of op de werkvloer staat, het aanbod werkschoenen dames van Welkoop geven je zekerheid.

Koe maak je een keuze uit het assortiment Werkschoenen Dames?

Waar je ook loopt, er kan altijd wat gebeuren. Natuurlijk zijn de risico’s op een plaats waar gewerkt wordt groter. Het spreekwoord luidt ook; waar gehakt wordt, vallen spaanders. Je kunt je natuurlijk niet altijd indekken tegen onverwachte situaties. Maar door rekening te houden met je omgeving, heb je minder zorgen. Veiligheids- of werkschoenen zorgen voor een gerust gevoel als je zelf aan het werk bent, of ergens loopt waar gewerkt wordt. Bij het doorspitten van het assortiment werkschoenen dames, kun je het beste rekening houden met het volgende:

  • Ondersteunend en schokabsorberend

Je wil er zeker van zijn dat je werkschoenen jou de beste ondersteuning geven tijdens het werk of de klus. Je staat al snel een paar uur op je benen en doet misschien lichamelijk zwaar werk. Dan wil je je rug en knieën minimaal belasten. Kijk met behulp van het filter naar de extra functionaliteiten van de dames werkschoenen bij Wekoop. Je kunt kiezen uit schokabsorberend, uitneembare inlegzolen en lichtgewicht. Dit heeft allemaal invloed op de stand van je voeten en je houding. Kies de specificatie bij de werkschoenen dames die jij nodig hebt voor je lichaam en voor je klus. Zo weet je zeker dat je goede ondersteuning hebt en je zonder verzwikte enkels thuis komt. Dat is nog eens fijn je dag in gaan!

  • Veiligheidscategorie

Afhankelijk van de risico’s in je dagelijks leven kan je kiezen voor een aantal veiligheidscategorieën voor werkschoenen dames. Bij Welkoop bieden we werkschoenen in een aantal categorieën aan: S3, S2, S1P en S1. Vaak wordt deze categorie als kledingvoorschrift meegegeven door je werkgever. Zo niet; vraag hier dan naar, zodat je de juiste dames werkschoenen koopt.

  • Materiaal

Welke ondergrond sta je op tijdens het werk? Zijn er bepaalde stoffen waar je veel mee werkt? Bij het uitzoeken van jouw nieuwe werkschoenen voor dames is het erg belangrijk om rekening te houden met de (vloei)stoffen waar jouw schoenen mee in aanraking komen. Zo hebben we bij Welkoop waterafstotende vrouwen werkschoenen en olie & brandstof resistente werkschoenen. Dames, werken jullie veel op een gladde ondergrond? Denk dan ook aan een anti-slipzool om ongelukken te voorkomen.

Ga voor kwaliteit werkschoenen

Goede kwaliteit mag wat kosten. Toch is het aanbod werkschoenen dames van Welkoop scherp geprijsd. Het is een duurzame investering die je lange tijd plezier geeft. Er is over het materiaalgebruik goed nagedacht, zo ook over het ontwerp van de schoenen en het loopcomfort. Alles gericht op het aangenaam kunnen uitvoeren van je werk. Dankzij het uitgebreide aanbod bij Welkoop heb je ook nog wat te kiezen. Wel belangrijk als je de schoenen ook nog eens in je vrije tijd wil dragen bijvoorbeeld!