Mollen

Hou je van een strakke grasmat? Dan is het niet fijn als een mol jouw tuin kiest om in te graven. Mollen bestrijden kan gelukkig op allerlei manieren. Bij Welkoop weten we hoe we een mol moeten bestrijden. Niet voor niets zijn wij de beste winkelketen in Nederland op het gebied van Tuin & Dier. Heb je last van molshopen? Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten oplossingen. In ons ruime assortiment bieden wij mollenklemmen en mollenverjagers op batterij of zonne-energie. Welkoop weet wat te doen! 

Bekijk ook: Mollenklemmen | Mollenverjagers | Tegen mollen

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Effectief bestrijden met mollenklemmen

Wil je mollen bestrijden? Dan zijn mollenklemmen de meest doeltreffende manier. Dit zijn klemmen van metaal die in een mollengang worden geplaatst. Zodra een mol de klem raakt, klapt deze dicht en kan hij geen schade meer aanrichten Als je een mollenval plaatst, moet je er rekening mee houden dat er geen zonlicht bij in de buurt komt. Dat schrikt de mollen namelijk af. Daarnaast moet de klem diep genoeg in de grond zitten, anders graaft de mol er onderdoor. 

Sommige mollen laten zich moeilijk vangen. Bekijk daarom onze producten afzonderlijk. De beste oplossing is namelijk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie omtrent mollen. 

Mollenklem kopen

Wil je een mollenklem kopen? Dan ben je bij Welkoop aan het juiste adres. Wij bieden standaard klemmen en specifieke methodes aan. Alles is hierin mogelijk. Het plaatsen van een klem is nog niet zo eenvoudig. Gelukkig hebben wij klemmen in het assortiment met een duidelijke uitleg. Heb je last van molshopen in de tuin, maar ontbreekt er een duidelijk gangenstelsel? Dan adviseren wij onze Luxan mollenklem. Hiermee kun je eenvoudig je mollen bestrijden. De Luxan mollenklem:

  • Vangt zowel in verticale als horizontale gangen 
  • Heeft een duidelijke plaatsingsinstructie
  • Is verzinkt voor een langere levensduur

Mollen verjagen uit de tuin

Mollen zijn nuttige dieren. Deze bijziende vrienden houden de grond in je tuin gezond. Met lange klauwen als gereedschap graven ze maar wat graag. Dit betekent dat je minder insecten en muizen in de tuin hebt. Helaas hebben ze hierbij geen oog voor het gazon. Als mollen boven de grond komen, laten ze een flinke molshoop achter.

Diervriendelijke oplossing voor mollen

Wil je op een meer diervriendelijke manier je mollen bestrijden? Met onze mollenverjagers op batterij of zonne-energie is dat een fluitje van een cent. Een ultrasone mollenverjager zet je gewoon ergens in de tuin neer. De trillingen die het apparaatje veroorzaakt zorgen ervoor dat de mollen het hazenpad kiezen! Wil jij blijvend de mollen verjagen? Dan adviseren wij een ultrasone mollenverjager. Hiermee kun je diervriendelijk je mollen bestrijden: 

  • Ecologisch vriendelijk, want de verjager gebruikt geen gif
  • Hygiënisch en eenvoudig te gebruiken
  • Betrouwbaar en effectief
  • Onschadelijk voor kinderen, katten, honden en vogels

Wil je meerdere producten combineren en thuis laten bezorgen? Dit is bij Welkoop geen probleem! Wij bezorgen jouw mollenvanger gratis vanaf €40,- tot aan je voordeur. Dan kun jij de mollen bestrijden. Wil je ook andere dieren bestrijden?  Bekijk dan eens de pagina’s over ongediertebestrijding op onze uitgebreide webshop of bezoek één van onze 155 winkels. Welkoop. Weet wat te doen.