Ratten

De meeste mensen houden niet van ratten, maar andersom is de liefde groot. Ratten houden namelijk echt van een menselijke omgeving. Zo zijn kelders, voorraadkasten of kruipruimtes plaatsen waar ratten vaak voorkomen. Als je deze ruimtes niet goed afsluit of als er wat lekkers te knagen valt, is de kans groot dat je vroeg of laat ratten moet bestrijden. Heb je last van ratten? Wij hebben een uitgebreid assortiment om ratten te bestrijden. Van elektronische rattenvallen tot ultrasone rattenverjagers en van lokdozen tot rattenboxen met klem, Welkoop heeft het allemaal! 

Bekijk ook: Rattenvallen | Elektronische rattenval | Ratten lokstation

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Ratten vangen met Welkoop

Wil je de ratten bestrijden die al enkele weken je kruipruimte bezetten? Ratten zijn slimme dieren, ze laten zich niet makkelijk vangen. Als je een rat wilt vangen, adviseren wij je om gebruik te maken van een rattenval. Dit is het effectiefst als je ratten wilt vangen. Je zou kunnen proberen om ze met een houten of kunststof rattenval en een blokje kaas te foppen. Wil jij zeker weten dat je de ratten te slim af bent? Een elektronische rattenval is gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Iedereen kan ratten bestrijden! 

De ene rat is de andere niet. Bekijk daarom onze producten afzonderlijk en bepaal welke oplossing het beste is voor jouw persoonlijke rattenbestrijding. Kom je er zelf niet uit? Bezoek één van onze 155 winkels voor persoonlijk advies. Onze specialisten in rattenbestrijding staan voor je klaar. 

Je ratten écht verjagen

Ratten bestrijden is echt zo’n onderwerp waar iedereen ‘verstand’ van heeft. Vraag tien mensen hoe je van ratten afkomt en ze zullen je tien verschillende antwoorden geven. Munt, eucalyptus, azijn, uien, keutels, kamille. Je kunt het zo gek niet bedenken. Het gevolg? Je weet eigenlijk nog steeds niets. Gelukkig hebben wij bij Welkoop écht verstand van ratten bestrijden. Wil jij op een diervriendelijke manier je ratten verjagen? Dan adviseren wij een ultrasone rattenverjager. Deze rattenverjager is:

  • Ecologisch vriendelijk, want zonder gif
  • Hygiënisch en eenvoudig te gebruiken
  • Betrouwbaar en effectief
  • Onschadelijk voor kinderen, katten, honden en vogels

Met een lokdoos de ratten bestrijden

Je kunt natuurlijk ook met de klassieke lokdoos de ratten bestrijden. Let hierbij wel op dat je een lokdoos of voerdoos alleen binnen gebruikt. Het gif in de doos is namelijk schadelijk voor andere dieren. Het is daarom ook verboden om de lokdoos in de tuin te plaatsen. Onze lokdozen zijn voorzien van een slot, zodat ook huisdieren of kinderen niet in contact kunnen komen met het gif. Zelf moet je wel regelmatig kijken. Als er een grote rat in de lokdoos zit, moet je hem namelijk even legen. Daarna is hij weer klaar voor gebruik! 

Heb jij niet alleen last van ratten, maar ook van ander ongedierte? Bekijk dan eens de pagina’s over ongediertebestrijding op onze uitgebreide webshop of bezoek één van onze 155 winkels. Welkoop. Weet wat te doen.