Thermokleding

Thermo ondergoed houdt je warm in alle weersomstandigheden. De kleding is licht, elastisch en voert transpiratievocht af. Het past als een tweede huid om je lichaam. Zo blijf je droog en op temperatuur. Met een combinatie van onderkleding en winterlaarzen blijf je heerlijk warm.

Eigenschappen van thermokleding

  • Licht
  • Hoog draagcomfort
  • Voert transpiratievocht af
  • 300% elastisch en vormvast
  • Maximale bewegingsvrijheid
  • Antistatisch

Thermisch ondergoed

Goede winterkleding begint met thermo onderkleding. Zo blijf je onder alle omstandigheden droog en warm. Thermo ondergoed houdt geen vocht vast, ventileert goed en voert transpiratievocht af. Zo koel je niet af als je even wat minder intensief bezig bent.

Viloft thermo ondergoed

Wij verkopen Viloft thermo ondergoed van Ten Cate. Dit is een uitstekende kwaliteit thermokleding van het Nederlandse bedrijf Ten Cate. Ze maken de kleding speciaal voor de actieve buitensporter. Maar natuurlijk is het ook heel geschikt om je lekker warm te houden tijdens een mooie winterwandeling. De kleding heeft een goede pasvorm en is zacht voor je huid. Het bestaat uit deze materialen: 49% viloft, 49% polyester, 2% elastaan. De speciale Viloft vezels voeren transpiratievocht af. Zo blijf je altijd lekker warm. Viloft was je op maximaal 40°C. De kleren mogen niet in de wasdroger en je mag ze niet chemisch reinigen. Je strijkt de kleding natuurlijk ook op een lage temperatuur.

Materiaal

Veel thermokleding wordt gemaakt van polypropeen. Dit is een waterdichte vezel die geen vocht opneemt. Zo blijft de stof, die direct op de huid ligt, droog. Polypropeen veroorzaakt geen allergische reacties. Je mag deze stof wassen op 95 °C.

Winterlaarzen

Onze gevoerde winterlaarzen houden je voeten lekker warm. Ze stoten vuil af en de voet is waterdicht. De laarzen zijn gemakkelijk in onderhoud en hebben een goed profiel dat zorgt voor stabiliteit. We verkopen laarzen voor het hele gezin. Ideaal als je in de tuin werkt, maar ook om een lekkere wandeling te maken. En kinderen dragen de laarzen natuurlijk ook als ze buiten in de tuin spelen.