Hondendekens

Je trouwe viervoeter kan na het spelen en rennen wel een plekje gebruiken om uit te hijgen. Een hondendeken zal hij een goed idee vinden. Je hond ligt niet meteen op een harde ondergrond en ook beschermt de deken tegen bodemkou. Bij Welkoop vind je diverse hondendekens van verschillende formaten. Ook als je een knus verblijf wilt maken van de bench hebben we een deken die zacht en praktisch is, en daar perfect in past.

Bekijk ook: Grote hondendekens | Beeztees hondendekens | Grijze hondendekens

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hondendekens bij Welkoop

Op een koude vloer liggen? Je hond kiest er soms bewust voor, omdat hij het warm heeft. Maar na een poosje heeft hij het hier echt wel gezien en zoekt hij graag een zachtere slaapplaats op. Toch houden sommige honden ook weer niet van een compleet hondenkussen – hoe comfortabel jou dat als hondenbaasje ook aandoet. Viervoeters hebben net zo goed hun eigen voorkeuren als wij – en kunnen heel stellig laten merken waar ze niet graag of juist wel graag liggen.

We hebben bij Welkoop voor elke hond een heerlijke deken. Elk exemplaar is geschikt om los in huis te leggen: in de keuken, woonkamer, hal, thuiskantoor. Maar ook kun je ze op de bank, op het vloerkleed of op je bed leggen – zo bescherm je meteen je meubels. Sommige hondendekens zijn in vier of meer formaten beschikbaar, want handig is als je voor in de bench een deken zoekt waar je hond heerlijk op kan liggen.

  • Benchdeken

Hondendekens zijn heel geschikt om in de hondenbench te leggen. De bodem van een bench is hard en soms van metaal, en voelt dus koud aan. Daar mag wel wat aangenaams op liggen. Een bench deken houdt het midden tussen een hondenkussen en ligmat, en komt in precies die maten die veel benches hebben. Voor in de bench is zo’n deken dus ideaal: de dekens passen precies en geven je hond een prettige ligplek, zonder dat ze meteen de dikte hebben van een kussen.

Omdat veel honden het heerlijk vinden om hun kop ergens op te laten rusten, heeft Beeztees ook benchdekens met een opstaande rand. Handig aan deze dekens is dat hondenspeeltjes of hondensnacks minder snel uit de bench vallen – en dus buiten bereik van je viervoeter. De hondendekens van Happy-House zijn weer aan twee kanten te gebruiken: ze hebben een katoenzijde en een teddyzijde. Zo ligt je hond er altijd warmpjes bij – of juist koeltjes.

  • Vetbed

Een vetbed is van origine een kleedje van echt wol. Tegenwoordig zijn ze gemaakt van imitatie schapenwol. Een stuk voordeliger – en op de voordelen leveren deze wollige dekens niet in. Op een vetbed ligt je hond heerlijk zacht en warm. Daarbij kun je deze hondendekens goed uitwassen. Ideaal voor in de huiskamer, in de hondenbench of om mee te nemen.

  • Verkoelingsmat
    Op de heetste dagen van het jaar sta je zelf te puffen – en je hond ook. Afkoelen is voor je hond een uitdaging, maar jij kunt daarbij helpen. Zo is een verkoelingsmateen uitkomst. Deze matten kun je gewoon op de vloer leggen, ze zijn kant-en-klaar te gebruiken; door de lichaamsdruk van je hond wordt de verkoelingsmat geactiveerd. Op deze manier onttrekken ze de warmte en ligt je hond wat lekkerder dan die harde vloer.

  • Droogloopmat

Natte pootafdrukken in huis – je kent het wel. Na elke regenbui of nacht is het gras nat en dus komt je hond weer eens binnen met natte poten. Met een droogloopmat bij de deur is dat een stuk minder. Deze absorbeert het vocht en vuil dat je hond onder zijn poten heeft.

  • Deken
    Het kan goed zijn voor je hond als de ondergrond wat steviger is. Goed voor de rug, zeker bij de grotere rassen. Is het toch wat te koud, dan kan je je hond nog toedekken met een deken. Jouw hond op een stevig hondenkussen laten liggen met een speciale hondendeken zorgt ervoor dat jouw trouwe beestje een heerlijke ontspannen nachtrust heeft.