Hondendekens

Een zacht ligkussen is heerlijk voor je hond en onderhoudsvriendelijk voor jou. Je hond heeft een lekker plekje voor zichzelf om op te slapen en rusten. Jij kunt dat plekje makkelijk meenemen en wassen. Bij Welkoop heb je kussens in alle maten en kleuren voor alle soorten honden. De hondenkussens van Welkoop zijn gemaakt van verschillende materialen en bijvoorbeeld van het merk Beeztees of Dog Gone Smart. 

Bekijk ook: Grote hondenkussens | Beeztees hondenkussens | Grijze hondenkussens

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hondendeken kopen

Je trouwe viervoeter kan na een dag druk spelen en rennen wel een plekje gebruiken om uit te hijgen. Als je hond een echte rouwdouwer is, dan is het niet zo fijn als ze direct op je bed springen. Misschien wil je ze wel helemaal niet bij je op bed hebben! Heel begrijpelijk, maar je gunt ze toch ook wel een fijne plek. Een hondenkussen is een soort minibed voor je beste vriend. We hebben bij Welkoop diverse hondenkussens en andere opties voor je hond om lekker op neer te ploffen na een lange dag:

  • Deken
    Het kan goed zijn voor je hond als de ondergrond wat steviger is. Goed voor de rug, zeker bij de grotere rassen. Is het toch wat te koud, dan kan je je hond nog toedekken met een deken. Jouw hond op een stevig hondenkussen laten liggen met een speciale hondendeken zorgt ervoor dat jouw trouwe beestje een heerlijke ontspannen nachtrust heeft.