Gehoorbescherming

Werk mag nooit ten koste gaan van je eigen gezondheid of veiligheid. Zorg er daarom voor dat je jezelf uitrust met de juiste persoonlijk bescherming. Bij Welkoop hebben we alle essentiële persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) om veilig te werken, van merken als 3M en Aware. Zo kun je je oren makkelijk beschermen met een gehoorkap, oordoppen en gehoorbeugel.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Wat is PBM? 

De benaming PBM staat voor ‘persoonlijke beschermingsmiddelen’. Het zijn hulpstukken die helpen om vitale lichaamsonderdelen te beschermen, denk aan het hoofd, de ogen, oren, handen en voeten. Door de PBM-hulpstukken te dragen in risicovolle of gevaarlijke werkomstandigheden kun je het risico op (blijvend) letsel verminderen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen bij Welkoop

  • Gehoorbescherming. Je gehoor bescherm je met een paar oordoppen of een gehoorkap. De oordopjes van 3M geven een demping van 37 decibel. Raak je losse oordopjes snel kwijt? Dan is de gehoorbeugel (demping 22 decibel) een oplossing: je hangt de beugel om je nek en doet de zachte dopjes in wanneer dat nodig is. Vind je dopjes in je oren niet comfortabel? Ga dan voor een gehoorkap; deze zet je over je hoofd en oren heen. De gehoorkappen van de merken Aware en 3M zorgen voor een demping van 25, 27 of 31 decibel. Om het omgevingsgeluid voor kinderen wat te dempen kun je bij Welkoop een groene of roze gehoorkap voor je kind kopen.