Gehoorbescherming

Voorkom gehoorbeschadiging tijdens een klus. Geluid van 120 decibel of hoger beschadigt je oren direct. Vooral als je vaker wordt blootgesteld aan dit volume. Voor een goede gehoorbescherming kun je terecht bij Welkoop. Er zijn verschillende soorten gehoorbescherming beschikbaar. Denk hierbij aan oordoppen of een gehoorkap. Een gehoorkap bedekt je complete oor en biedt optimale bescherming bij blootstelling aan de hogere decibellen. Daarom is dit een populaire gehoorbescherming in de bouw. Je kunt het beste zelf bepalen welke gehoorbeschermers passen bij jouw soort klus.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Welke gehoorbescherming heb je nodig

Wat betreft gehoorbescherming moet je rekening houden met een aantal aspecten. Ga gericht op zoek naar het passende product:

  1. Doel
  2. Demping
  3. Frequentie
  4. Draagcomfort
  5. Prijs

Heb je gehoorbescherming nodig tijdens het motorrijden? Of ben je druk bezig met een nieuw klusproject en kun je daar de nodige bescherming voor gebruiken? Bij Welkoop bieden we gehoorbescherming aan van merken zoals 3M en Aware. De gehoorkappen van deze twee merken zorgen voor een demping van 25, 27 of 31 dB.

Mocht je het dragen van een gehoorkap niet prettig vinden, dan is de gehoorbeugel ook een optie. Een gehoorbeugel is gehoorbescherming in de vorm van oordoppen. De beugel hang je om je nek en de oordopjes doe je in wanneer dat nodig is. Dit scheelt in gewicht en zorgt ervoor dat je de bescherming makkelijker en sneller meeneemt. 

Niet vergeten: draagcomfort is ook belangrijk

Draagcomfort is misschien niet het eerste waar je naar kijkt tijdens je zoektocht. Vanzelfsprekend kies je eerst voor de beste gehoorbescherming. Het doel en de frequentie van het gebruik hangt uiteindelijk wel samen met het draagcomfort. De comfortabele oordoppen van Welkoop zijn zacht, hypoallergeen en gemaakt van PU-schuimstof. Je kunt ze gebruiken voor de meest voorkomende omgevingsgeluiden tot 37 decibel. Ze zijn zacht, flexibel en vormen zich naar de vorm van je oorschelp. De gehoorkap heeft een comfortabele kap met afdichtingsringen van schuimplastic. Ook zijn deze kappen verstelbaar. Je kunt deze eenvoudig instellen op de gewenste afmeting. Bij Welkoop wordt je bestelling gratis bezorgd vanaf een bestelling van €40,-. We adviseren je graag online, maar voor advies op maat kun je ook in één van de vele winkels terecht.

Wil je je meer verdiepen in beschermingsmiddelen? Bekijk dan de Persoonlijke beschermingsmiddelen van Welkoop. Hier vind je onder anderen gelaatsbescherming, kniebescherming en veiligheidshelmen.