Kniebescherming

Werk mag nooit ten koste gaan van je eigen gezondheid of veiligheid. Zorg er daarom voor dat je jezelf uitrust met de juiste persoonlijk bescherming. Bij Welkoop hebben we alle essentiële persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) om veilig te werken, van merken als 3M en Aware. Werk je veel op je knieën, dan zijn een paar kniebeschermers onmisbaar.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Wat is PBM? 

De benaming PBM staat voor ‘persoonlijke beschermingsmiddelen’. Het zijn hulpstukken die helpen om vitale lichaamsonderdelen te beschermen, denk aan het hoofd, de ogen, oren, handen, voeten en knieën. Door de PBM-hulpstukken te dragen in risicovolle of gevaarlijke werkomstandigheden kun je het risico op (blijvend) letsel verminderen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen bij Welkoop

  • Kniebeschermers. Werk je veel op de knieen, dan zijn een paar kniebeschermers geen overbodige luxe. Bij Welkoop hebben we beschermers voor hobbymatig en professioneel gebruik. De flexibele kniebeschermers doe je in de versterkte kniezakken van werkbroeken en -overalls. Voor stratenmakers hebben we hoogwaardige kniebeschermers die helpen knie- en rugklachten te voorkomen.