Werksokken

Goede sokken geven steun, zijn slijt- en vormvast en voeren vocht af. In de winter houden ze je voeten warm, in de zomer juist koel. Werksokken hebben een extra slijtlaag en zijn dus zelfs nog slijtvaster dan gewone sokken. Welkoop verkoopt sokken van verschillende materialen en natuurlijk in verschillende maten.

Populaire werksokken: Dames | Heren | Thermo

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Werksokken kopen

De goede sokken kunnen veel verschil maken bij alles wat je doet. Of je nu aan het werk bent, of in de tuin klust. Als je veel beweegt en stevige schoenen draagt, dan zijn gewone sokken snel kapot. Niet alleen vervelend, maar ook duur! Dan kunnen zowel heren als dames beter investeren in een stevig paar werksokken van bijvoorbeeld Stapp. We bieden bij Welkoop fijne en slijtvaste sokken, speciaal voor een aantal activiteiten;

  • Sokken voor elk soort klus
    Als je gewoon lekker wil doorwerken, dan moet je wel op je sokken kunnen vertrouwen. De sokken van bijvoorbeeld Stapp zijn tot wel 20 keer sterker dan normale sokken! Daar trek je dus niet zomaar een gat in. Werksokken zijn trouwens ook ademend. Samen met goede werkschoenen een perfecte combinatie.
  • Thermo werksokken
    Niets mis met hard doorwerken, maar dat is met koude tenen geen pretje. De thermosokken van Heat Keeper en Apollo houden je voeten warm en zijn ook slijtvast. Als het echt bikkelkoud is, dan is thermo ondergoed ook een goed plan! Hou jezelf lekker warm, van top tot teen.
  • Wandelsokken
    Als je écht lange afstanden aflegt tijdens je werk of gewoon in je vrije tijd, dan zijn goede wandelsokken een aanrader. Deze sokken hebben een optimale pasvorm en zijn goed geventileerd. Koele voeten die na lang lopen niet vermoeid zijn dus! Mocht je nog geen goede wandelschoenen hebben, die hebben we ook!

Werken en bewegen
Of je nu binnen of buiten actief bezig bent, sokken moeten wel het minst van je zorgen zijn. Dat geldt eigenlijk voor alle werkkleding. Pijn aan je voeten is niet fijn en je kunt het beter voorkomen dan genezen. Goede sokken en schoenen zorgen daarvoor. Bij Welkoop hebben we een groot aanbod voor alles dat je nodig kan hebben. Van broeken tot schoenen, het is kleding waar je mee (en op) kunt bouwen! Bekijk alle werkkleding.