Terrasverwarmers

Terrasverwarmers zijn ideaal voor een frisse avond. Zet ze op je terras, in een partytent, onder een parasol of los in je tuin. Zo kun jij nog urenlang buiten zitten, ondanks de temperatuur. Terrasverwarmers en terrasheaters zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is er altijd een terrasverwarmer die geschikt is voor jouw omgeving. Welkoop heeft een ruim aanbod in terrasverwarmers. Bekijk het aanbod in één van de vele Welkoop winkels. Bestel je liever online? Welkoop bezorgt jouw terrasheater tot aan je voordeur. Bij besteding vanaf 40,- is de verzending geheel gratis.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Waar moet ik op letten bij het kopen van een terrasverwarmer?

Elk type tuin of terras is anders en daarom is niet elke heater geschikt voor jouw situatie . Welkoop helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Laat je adviseren door één van onze experts in de winkel of lees onderstaande tips door zodat jij weet waar je op moet letten.

  • Hoe groot is jouw tuin of terras? → niet elke terrasverwarmer is geschikt voor grote oppervlakken. Meet de oppervlakte op zodat jij weet welk type en hoeveel verwarmers jij nodig hebt.

  • De plek van de verwarmer → wil je de verwarmer op meer dan één plek gebruiken? Kies dan voor een staande verwarmer zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Let bij het plaatsen van de verwarmer ook goed op de windrichting, zodat je met de rook geen overlast veroorzaakt. Deze Bonfeu terrasverwarmer is hier bijvoorbeeld zeer geschikt voor. 
  • Veiligheid voorop → na het stoken wil jij natuurlijk een as- en brandvrije grond. Kies daarom voor een onderplaat, zodat het as veilig wordt opgevangen en niet wegwaait.

Terrasverwarmers met hout

Er gaat niets boven het geluid van een knapperend vuurtje. Welkoop heeft een ruim aanbod in terrasverwarmers met hout. Kies voor een vuurkorf, vuurschaal of tuinhaard. Deze verwarmers verplaats je makkelijk van plek, zien er sfeervol uit en bieden warmte voor iedereen. Zorg dat je voldoende droog hout in huis hebt, zodat je altijd kunt genieten van een warm vuurtje. Leg eerst de grotere houtblokken in de kachel en bouw dit op met steeds kleinere blokken. Voeg tot slot een laag aanmaakhout toe en leg hier één of twee aanmaakblokjes tussen. Zo staat jouw houtkachel binnen no-time aan!

Een terrasverwarmer kopen

Ben je overtuigd van het belang van een terrasheater en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in het online aanbod van Welkoop. Hier vind je onder andere vuurkorven en tuinhaarden