Tuinhaarden

Mensen zijn van nature echte buitenmensen en willen het allerliefst het hele jaar kunnen genieten van de tuin. Wat is er nu gezelliger dan genieten in jouw tuin onder het genot van een tuinhaard? Buitenhaarden zijn échte sfeermakers voor jouw tuin, omdat ze warmte bieden en wij mensen dit associëren met gezelligheid. Welkoop biedt verschillende tuinhaarden aan, zodat je altijd jouw ideale buitenhaard zult vinden. Ben je op zoek naar een wat stoerdere Bonfeu tuinhaard, of juist naar een elegante Esschert tuinhaard? Bekijk dan het volledige aanbod aan tuinhaarden.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Bonfeu tuinhaard

Een Bonfeu tuinhaard is ontzettend herkenbaar door het stoere uiterlijk en de kwaliteit van het materiaal. Bonfeu is een echt Nederlands merk en is erg gespecialiseerd in het maken van buitenhaarden met prachtige designs. Je kunt je voorstellen dat een Bonfeu tuinkachel geweldig staat wanneer je een barbecue organiseert en sfeer wilt creëren. De buitenhaarden van Bonfeu hebben een doordacht ontwerp dat gebaseerd is op de laatste trends. Deze tuinhaarden worden ook altijd met een specifieke robuustheid gedesignd.

Esschert tuinhaard

Een Esschert tuinhaard is daarnaast ook erg herkenbaar op een eigen manier. Esschert kenmerkt zich door het combineren van kwaliteit, originaliteit en functionaliteit. Door het nostalgische design heb je bij een Esschert tuinhaard altijd het ultieme warmtegevoel. Buiten deze aangename warmte krijg je bij de terrashaarden van Esschert ook de perfecte combinatie van sfeervol licht en geluid door het vuur in de tuinkachel. 

Buitenhaarden

Kijk niet alleen naar het design wanneer je jouw geschikte tuinhaarden aan het uitzoeken bent. Het oog wil wat, maar de functionaliteit en levensduur van jouw tuinkachel is even belangrijker. In de markt van tuinhaarden worden er vaak drie verschillende materialen gebruikt, namelijk:

  • Cortenstaal
  • Gietijzer
  • RVS

De cortenstalen haard komt het vaakst voor in de wereld van tuinhaarden. Deze zullen nooit roesten door het gebruik van specifiek materiaal en een speciale lak. 

Bekijk het ruime aanbod aan tuinhaarden in één van onze vele Welkoop winkels. Bekijk ook de vuurkorven, terrasverwarmers en tuindecoratie. Wil je graag advies? In de Welkoop winkels staan onze specialisten voor je klaar om jou te helpen met het vinden van de juiste tuinkachel. Vanaf een bestelbedrag van €40 worden jouw tuinhaarden gratis bij je thuisbezorgd. Welkoop weet wat te doen!