Hogedrukreinigers

Met een hogedrukreiniger maak je hardnekkig vuil, aanslag en verwering makkelijk schoon. Vul hem met warm of heet water. Er zijn verschillende opzetstukken te koop.

Hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een apparaat dat water onder hoge druk (tussen 100 en 140 bar) door een speciale slang naar een spuitpistool leidt. Reinig hiermee hardnekkige aanslag, verwering en ander vuil. Sluit speciale opzetstukken aan en verwijder bijvoorbeeld aanslag van terrastegels. Of maak je auto, caravan of schutting schoon.

Accessoires

Standaard spuitlans (powerspeed)

Gebruik de standaard spuitlans om je auto, motor, fiets of caravan schoon te maken. Het water wordt verdeeld over een relatief groot oppervlak waardoor de kans op beschadiging heel klein is. Houd de voorkant van de lans op 20 centimeter afstand.

Roterende lans (tornado)

Een powerlans of vuilfrees is een speciale lans die de waterstraal verkleint. Zo maakt het water beter schoon. Een nadeel is dat de straal een kleiner oppervlak raakt. Geef daarom de powerlans een roterende werking, daar vergroot je het oppervlak mee. Een powerlans is geschikt voor de meeste terrassen en muren.

Terrasreiniger (patio-cleaner)

Voorkom opspattend water met een speciale terrasreiniger. Deze werkt schoon, doeltreffend en voorkomt dat alles na afloop onder het zand of modder zit.

Schoonmaakmiddel

Bij sommige hogedrukreinigers kan je schoonmaakmiddel toevoegen. Verhoog zo de reinigende werking. De meeste hogedrukreinigers zijn ook geschikt voor warm en heet water. Met warm of heet water verwijder je vetten en oliën.

Wasborstel

Gebruik een zachte wasborstel voor je auto. Zo beschadig je de lak niet. De borstel heeft watertoevoer en is te koop met telescopisch verstelbare steel.

Wil je meer informatie? In onze winkels geven wij je graag persoonlijk advies.