Maak je huis en tuin gezellig met onze kerstverlichting.

De donkere dagen kunnen wel wat licht gebruiken! Wij helpen je daar graag mee. Of je nu lichtjes voor in je boom zoekt of voor in je tuin, met onze kerstverlichting is sfeer gegarandeerd. En ga je zuinig om met je portemonnee én het milieu. 

Ben je op zoek naar de beste kerstverlichting aan je boom of in je tuin? Kom dan langs bij jouw Welkoop. Je krijgt nu tot wel 20% korting op kerstverlichting. Zo maak je van jouw huis of tuin een waar kerstparadijs! 

Vind jouw winkel


Ga snel naar
: Verlichting voor in je kerstboomVerlichting voor buiten Maak je kerstboom sprankelend.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten kerstboomverlichting van Lumineo. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment. 

Bekijk kerstboomverlichtingWelke kerstverlichting aan je boom?

Welke kleur lampjes wil je, en naar welk type kerstverlichting ben jij op zoek? En hoeveel lampjes heb je eigenlijk nodig voor jouw boom? We kunnen ons voorstellen dat je door de snoeren de boom niet meer ziet. Daarom zetten wij de belangrijkste zaken voor jou op een rijtje!

Kerstverlichting kiezen
Ga voor led.

Wist je dat ledverlichting 5 tot 10 keer energiezuiniger is dan traditionele gloeilampjes? Heb je 30 dagen en 8 uur per dag je lichtjes aan, dan is dit vergelijkbaar met slechts één wasbeurt. Benieuwd naar het stroomverbruik van onze energiezuinige kerstverlichting? 

Meer over stroomverbruik
Maak van je tuin een winterparadijs. 

Binnen branden de lampjes in je kerstboom. Maar vergeet ook zeker je tuin niet! Bij ons vind je alles voor een sfeervolle kersttuin. 


Fairybell kerstverlichting

Met een Fairybell maak je je huis in de donkere decembermaand alvast klaar voor de knusse feestdagen. De keuze is reuze! Wil je een grote vlaggenmast kerstboom in je voortuin? Of ga je juist voor sfeervolle deur- of muurverlichting? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan Fairybell kerstverlichting. Of je nu een grote of een kleine tuin hebt, er is altijd wel een Fairybell voor jou. Tip: Vergeet nooit meer je kerstverlichting aan- en uit te zetten met de Fairybell tijdschakelaar

Bekijk aanbodVerlichting rondom het huis.


Voor elke tuin én balkon. 

Of je nu een grote tuin hebt of een balkon, er zijn veel mogelijkheden om het buiten sfeervol te verlichten. We helpen je graag met het kiezen van de juiste verlichting.

Bekijk alle sfeerverlichting


Kerstverlichting buiten ophangen.

Zoek je kerstverlichting voor buiten? Zorg er dan voor dat je verlichting geschikt is voor buitengebruik. Lampjes met een IP44-keurmerk zijn veilig om buiten te gebruiken. Dit betekent dat de verlichting bestand is tegen stof en water. 

Meer weten over kerstverlichting voor buiten ophangen? In dit artikel lees je er alles over:

Kerstverlichting ophangen


Sfeer gegarandeerd.

Alles voor een piekfijne kerst vind je bij Welkoop. Kies uit de beste kwaliteit bomen en de sfeervolste kerstverlichting - zónder energiezorgen. Want met onze energiezuinige ledverlichting houd je de kosten laag.

En ben je op zoek naar advies of inspiratie? We helpen je graag in onze winkels en geven je tips op maat. Zo maak je van jouw huis een waar kerstparadijs!

Vind jouw winkel


Ga snel naar
Verlichting voor in je kerstboom |  Verlichting voor buiten