Cobb BBQ Kit met brikettenmandje - BBQ accessoires - RVS - 870 gram

Volledige productbeschrijving

52.95
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Traditionele barbecue
 • RVS rooster
 • Geen verloren sappen
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews
 • Download

Productomschrijving

De barbecuekit maakt het mogelijk om met de Cobb op traditionele wijze, direct boven de briketten, te barbecueën.

De kit bestaat uit een groot brikettenmandje en een RVS rooster met speciale V-vormige banen. De v-banen in het rooster zorgen ervoor dat de sappen niet verloren gaan maar terugkomen in het vlees of de vis.

Hoe werkt de BBQ kit?
Bij de BBQ kit meer briketten dan normaal en ze worden meer verspreid over de barbecue. Hierdoor wordt de grilltemperatuur van de Cobb nog hoger dan bij het gebruik van het standaard brikettenmandje.

Doordat u met de BBQ kit rechtstreeks boven de briketten grilt, ontstaat er meer rookontwikkeling en is er meer kans op vlammen. Restjes van uw vlees of vis zullen door de hogere temperaturen meer inbranden in het RVS BBQ rooster.

Schoonmaken
Het BBQ rooster is gemaakt van RVS en kan daarom schoongemaakt worden met een BBQ schoonmaakspray en een Brillo pad. Je moet er rekening mee houden dat het vet in de kom van de Cobb meer inbrandt dan bij gebruik van uw originele brikettenmandje en een Cobble Stone. Hierdoor zal de kom donkerder worden en zal het meer moeite kosten om de kom schoon te maken. De kom kan op dezelfde manier schoongemaakt worden als het BBQ rooster.

Vind je het vervelend dat uw kom zwart wordt of dat u er meer schoonmaakwerk aan hebt, dan adviseren wij je om indirect te blijven grillen met de basisplaat of de grillplaat en het originele brikettenmandje.

De Cobb BBQ kit kan gebruikt worden op alle ronde Cobb modellen. Bij het gebruik van de Cobb Compact modellen is het gebruik van een compact verhoger nodig.

 • Maakt het mogelijk om met de Cobb, net als bij een traditionele barbecue, direct boven de kolen te grillen
 • De BBQ kit kan in de vaatwasser


Specificaties

Kenmerken BBQ Kookgerei & Kleding
Type BBQ Kookgerei & Kleding Accessoire
Algemeen
Materiaal RVS
Geschikt voor BBQ type Premier/Pro/Premier Compact/Pro Compact
Type BBQ accessoire Grill producten
Lengte in cm 30,4 cm
Breedte in cm 30,4 cm
Garantie 1 Jaar

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen