Kom je hond gratis wegen.

Krijg persoonlijk advies van onze dierspecialist.

1 op de 2 honden is te zwaar. En een te zware hond heeft een verhoogde kans op gezondheidsproblemen en een kortere levensverwachting.

Wil je weten of jouw hond een gezond gewicht heeft? We wegen ‘m gratis in onze winkel en geven graag advies over voeding, beweging en gezonde snacks. 

Je kunt de hele dag bij ons binnenlopen, geen afspraak nodig. Kom dus gewoon eventjes langs samen. 

Vind jouw winkel

Zo werkt onze weegservice.

Een gezond gewicht is meer dan de teller op de weegschaal. Ras, geslacht en leeftijd spelen ook mee. Onze dierspecialist weegt je hond en voelt of de ribben zichtbaar zijn. Ook checkt hij of zij de ruggenwervels, schouders en bekken van je hond. Zo krijgen we duidelijk zicht op het gewicht van je viervoeter.


Een gezond gewicht is voor iedere hond anders.

Elke hond heeft zijn eigen ideale gewicht. Dit is onder meer afhankelijk van de grootte en bouw. Hoe merk je of jouw hond te zwaar is? Dat lees je in dit artikel. 

Overgewicht los je vaak hetzelfde op als bij mensen. Geen toefjes slagroom, blokjes kaas of plakjes worst. Maar gezonde voeding en meer beweging. Onze dierspecialist helpt je graag. Met tips en advies op maat. 


Is mijn hond te zwaar?

Twijfel je of jouw hond te zwaar is? Misschien oogt hij de laatste tijd wat stevig. Of kan je zijn ribben niet meer goed voelen. Kom jouw hond dan gratis wegen. Jullie zijn van harte welkom in onze winkels.

Jouw dierspecialist vertelt je meteen of je hond een gezond gewicht heeft. En geeft advies over voeding, beweging en gezonde snacks.

Zien we je snel?


Vind jouw winkel