Kom je hond gratis wegen in onze winkel

Krijg persoonlijk advies van onze dierspecialist.

Ook voor honden is het belangrijk om op gewicht te blijven. Een te zware hond heeft namelijk een verhoogde kans op gezondheidsproblemen en een kortere levensverwachting. Ben je benieuwd of jouw hond een gezond gewicht heeft? Kom dan samen even langs. Onze dierspecialist helpt jullie graag.

Wij vinden het belangrijk dat iedere hond fit en gezond door het leven gaat. Daarom vind je in onze winkels een gratis weegservice. Je kunt hier de hele dag terecht voor het wegen van je hond - gewoon zonder afspraak. Loop gerust binnen!

Vind een winkel in de buurt


Op naar een gezond gewicht..

Hoe gaan we jullie helpen? We wegen je hond en doen een kort lichamelijk onderzoek. Want een gezond gewicht is meer dan de teller op de weegschaal. We kijken ook naar de lichaamsconditie van je maatje. Onze dierspecialist onderzoekt eerst of de ribben zichtbaar zijn. Ook bevoelt hij of zij de ruggenwervels, schouders en bekken van je hond. Zo krijgen we duidelijk zicht op het gewicht van je viervoeter.  

..met advies op maat

Onze dierspecialist staat klaar om jou en je hond direct persoonlijk advies te geven. We helpen je om jouw viervoeter op een gezond gewicht te krijgen. Én te houden. Zodat hij zich goed voelt en langer leeft. 

De juiste voeding en genoeg bewegen zijn daarbij de sleutel. Tijdens het wegen kijken we naar de huidige situatie, en wat beter kan. Denk aan: 

  • Wat voor voer geef je en hoeveel?
  • Krijgt je hond snacks en welke dan precies? 
  • Hoeveel beweging krijgt je hond op een dag? 

Zo krijg je direct persoonlijk advies - helemaal afgestemd op jouw hond.