Welkoop egelvoer met insecten - 2,5 kg

Volledige productbeschrijving
14.99
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Voedzame aanvulling op het natuurlijke voedselaanbod
 • Rijk aan dierlijke ingrediënten
 • In handig hersluitbare emmer
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Egelvoer met insecten is een rijk gevarieerde voeding voor egels in uw tuin. Dit voer bevat toegevoegde insecten, vlokreeftjes en ander dierlijk eiwit welke zeer goed aansluiten bij de behoeften van egels. Het aanbieden van Welkoop Egelmix met insecten helpt de egels in tijden van voedselschaarste.

Specificaties

Algemeen
Egels Ja
Ingredienten Ontsloten Maïs, gedroogde kalkoen, rijst, gevogeltevet, havermout, maïsgluten, gedroogde vis, ontsloten tarwe, bakkerijproducten, dierlijk eiwit extract, mineralen, pindastukjes, gedroogde meelwormen, gepelde zonnepitten, rivierkreeftjes, gammarus, havermout, meelwormen. gedroogde kip, biergist, gedroogde bietenpulp, eipoeder, lijnzaad, zalmolie, inuline, lecithine.
Voedingsvoorschrift Vrij beschikbaar te stellen aan egels in uw tuin.
Bewaaradvies Koel en droog bewaren.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Elbert Stoffer - 03-08-2020 20:48
egels eten smakelijk.

ik geef elke avond rond elf uur 2 bakjes van dit voer,ze schijnen het lekker te vinden elke ochtend zijn de bakjes leeg .soms wacht ik of de egels ,en geen andere dieren het opeten.maar na enkele minuten komen er een of meerdere egels dineren.en een bakje vers water is daarbij ook aanwezig.de helft van mijn tuin is nogal verwilderd.goede schuilplaats voor fam.egel,bovendien staat er ook een egelhuisje dus ze kunnen kiezen.....als ik een egel was............

Roelof Wal - 30-10-2019 19:13
3(!!) Egels op 1 avond

Ze vinden het heerlijk!! Gisteravond eerst 2 kleine jonge egels erbij, later 1 of 2 volwassenen. Bakje water is onontbeerlijk, zorg voor een lage rand want anders kieperen die kleintjes het om tijdens het drinken. ( Of graaf hem iets in) . Ik strooi ook in de buurt en vanochtend was alles overal op.

Betty Hoeven - 21-10-2019 17:52
Smullende egel

Onze egel smult ervan, maar wat wel jammer is: De rivierkreeftjes kiepert-ie eruit. Maar dit product van Welkoop is aanzienlijk goedkoper dan het CJ Wildlife egelvoer, dat Welkoop ook verkoopt. En ach, die rivierkreeftjes: daar weten de buurtpoesjes kennelijk wel raad mee.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg 20% Korting

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95 23.96
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

18.25
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.59
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen