Welkoop - Cacaodoppen - 50 L

Volledige productbeschrijving
Varianten
 • 50 L
 • 36 stuks
11.99 Prijs per L 0.24
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Decoratief
 • Beperkt onkruidgroei
 • Weert slakken
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Decoratief tussen de planten, beperkt onkruidgroei. weert slakken, gaat uitdroging van de grond tegen.

Specificaties

Algemeen
Gaat onkruidgroei tegen Ja
Gebruiksadvies Verwijder eerst het aanwezige onkruid. Strooi daarna een cacaodoppen laag van 3 à 4 cm. gelijkmatig uit over de grond. Besproei de cacaodoppen om wegwaaien te voorkomen. Na 6 weken krijgen de doppen een diepbruine kleur. Eventuele schimmelvorming hoort bij het natuurlijke verteringsproces en verdwijnt vanzelf. Over eventuele restanten kan het volgend jaar direct een nieuwe laag worden aangebracht.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Robert Linden - 22-06-2021 18:15
Wie bedenkt deze troep??

Na een dagje of twee regen, is al deze troep beschimmeld. Fijn, nu heb ik beschimmelde cacao-doppen onderaan m'n planten en m'n bamboe. Gewoon NIET kopen dit spul! Werkelijk waardeloos

Ellie - 18-03-2021 13:37
Ideaal die bezorging aan huis.

Ik bestel al jaren bij Welkoop, eerst voor de cacaodoppen die keurig thuis afgeleverd worden en later ook wat andere spulletjes zoals mest en snoeischaren. Als ik een vraag heb wordt die keurig en heel klantvriendelijk opgelost. Een ideale oplossing als je niet over een auto beschikt en geen andere mensen lastig wil vallen, die opslag van €2,25 voor zware spullen vind ik dan ook geen probleem.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen