Ken je dat? De kerstboom staat er de eerste tijd prachtig bij, maar ten tijde van de kerstdagen hangen de takken slap. Of er zijn al heel veel naalden uitgevallen. Natuurlijk heeft de kwaliteit van de boom hiermee te maken, maar je kan zelf ook dingen doen om je boom zo lang mogelijk mooi te houden.Met deze tips blijven de naalden langer zitten en blijft je boom langer mooi!

  • Zet de boom na aankoop liefst 24 uur in de schuur of garage met de afgezaagde stam in een emmer water, zo heeft de boom even tijd om te acclimatiseren.
  • De eerste dagen in huis gebruikt de boom veel water. In een paar dagen gaat er zeker een hele gieter doorheen. Gebruik daarom altijd een kerstboomstandaard met waterreservoir en geef de boom de eerste dagen ongeveer een liter water per dag.
  • Zet de boom niet te dicht bij de verwarming.
  • Bij aanschaf van een boom uit ons assortiment ontvang je gratis kerstboomvoeding. Hiermee houd je de boom mooi t/m de kerst!

Zaagservice

Houd je kerstboom langer groen met de zaagservice van Welkoop. Koop je bij ons een kerstboom dan zagen wij gratis een stukje van de stam voor je af. Zo neemt je boom beter water op en blijft hij langer mooi.

Ook leuk om te lezen